kedatangan anyar

kok milih kita

  • werw
  • ger
  • gwefw

welcome kanggo kita perusahaan

Dumunung ing tengah distribusi Pearl paling gedhé - kutha Zhuji, Kaluoli perusahaan Pearl ndarbeni taun pengalaman ing breeding, Processing lan sade pearls.We banyu seger utamané nyedhiyani mutiara ngeculke, lembaran Pearl, lan Pearl perhiasan kaya kalung, kalung, dering, brooches, etc .